Vi utnyttjar alla sidor i mångfacetterade Malmö

Malmö har det senaste kvartsseklet expanderat stadigt, det finns bara fördelar med Malmö – närhet till hav och natur, ett överkomligt prisläge, en stor, internationell handelsmarknad, en vacker miljö, närhet till Europa m.m. Den som reser mycket har alla tänkbara kommunikationer mindre än en halvtimme från Malmö Central – tåg, flyg (både Sturup och Kastrup), bussar och ett smidigt vägnät för bilkörning.

Våra fastigheter

Vi utnyttjar alla sidor i mångfacetterade Malmö Malmö har det senaste kvartsseklet expanderat stadigt, det finns bara fördelar med Malmö – närhet till hav och natur, ett överkomligt prisläge, en stor, internationell handelsmarknad, en vacker miljö, närhet till Europa m.m. Den som reser mycket har alla tänkbara kommunikationer mindre än en haltimme från Malmö Central – tåg, flyg (både Sturup och Kastrup), bussar och ett smidigt vägnät för bilkörning.

Centrum

Centrum är centrum, alltid det mest attraktiva läget. Vi har de bästa lediga lokalerna i Malmö centrum.

Bulltofta

Detta är platsen för dig som vill ha lediga industrilokaler i Malmö.

Fosie

Fosie är ett industriområde i sydöstra Malmö – en utmärkt plats för den som är på jakt efter lediga lokaler i Malmö. Här finns lokaler av alla sorter.

Klagshamn

Ett område i stor expansion, nära till hav och natur.

Limhamn

Från början en fiskeby, nu en av de flottare delarna av Malmö. Även Limhamn är ett område som kommer att växa mycket de kommande åren.

Segevång

Segevång är i motsats till Limhamn Malmös «äkta arbetarstadsdel». Här finns lager-, kontors- och butikslokaler.


Vi finns alltså över hela Malmö stad, kontakta oss för information om vilka lokaler som är lediga för tillfället!