Vi har varit med att forma Malmö

Vi är ett fastighetsbolag i Malmö som erbjuder lediga lokaler för butiker, lager, industrier och kontor. Vi har flera års erfarenhet av fastighetsmarknaden i denna Skånes huvudstad.

Malmö har under de år som vi har varit verksamma gått igenom stora förändringar, det är en stad i expansion som i och med Öresundsbron, vilken öppnade sommaren år 2000, plötsligt blev hela landets mest strategiska handelsstad.

Ett tryggt val i Malmö

Vi står för kvalitet, trygghet, flexibilitet och handlingskraft. Den som väljer oss som hyresvärd känner sig både trygg och uppskattad, vi har stabila resurser för att tillgodose de behov och önskemål som du kan tänkas ha.

Helt i parallellitet med Malmö stads expansion har vi också expanderat sedan start. Idag har vi en mycket stark grund och marknadsläget för fortsatt expansion ser optimistiskt ut.

När du kommer i kontakt med oss får du en kontaktperson, så all information om lediga lokaler, visningar, kontraktvillkor och -skrivningar sker alltid med denna. Detta gör att relationen vi får med våra kunder blir både professionell och personlig på samma gång.

Långsiktig uppbyggnad

Det tar tid att bygga upp ett företag, det är många aspekter som ska tas hänsyn till, som ska vägas, erfaras och bestämmas. Vi står för kvalitetslokaler i Malmö och ända sedan företagets start har vi varit mycket kräsna med vilka lokaler vi har investerat i. Alla våra fastigheter ska vara attraktiva på Malmös marknad, och inte bara nu, men under lång tid framöver.

Fastigheter vid effektiva kommunikationsleder

En gemensam sak för i stort sett alla av våra fastigheter är att de ligger intill stora tillfartsvägar, eller i anslutning till Citytunneln. Goda kommunikationsmöjligheter är viktigt för alla i dagens samhälle, så detta är en stor fördel för våra hyresgäster. 

Vi maximerar varje fastighets förutsättningar

Vad gäller underhåll och renoveringar av de fastigheter vi redan äger så ska det uttryckas att kvalitet alltid går före kvantitet inom vår verksamhet. Ombyggnationer och uppfräschningar finns alltid på agendan och vissa av våra fastigheter gör vi om för att möta det behov som finns av lediga lokaler i Malmö. Industrilokaler kan bli till kontorslokaler och vice versa.

Framtiden

Framtiden ser ljus ut. Vi kommer att fortsätta att utveckla de fastigheter som vi redan har, samtidigt som noggrant övervägda investeringar kommer att äga rum. Vi expanderar metodiskt och säkert och strävar efter statusen som Malmös mest attraktiva fastighetsförvaltare. Att hyra lokal hos oss är och kommer alltid att vara en garanti för hög standard.